Meditációk

FIGYELMEZTETÉS!
1. A FineMinding-on található írások és relaxációk szemléletformáló és edukatív célzattal készülnek, nem terápiás célzattal. Az írások és relaxációk nem alkalmasak pszichológiai vagy pszichiátriai terápia helyettesítésére. Nem tudunk személyes problémákra választ adni, a tudásunkon túlmutat testi és lelki betegségek diagnosztikája és azok kezelése. Ha úgy érzed, hogy szakember segítségét igénylő problémád van, keresd fel a hozzád legközelebbi szakrendelőt!

2. Ne hallgasd a felvételeket autó, vagy más jármű vezetése közben, és akkor se, ha bármilyen géppel vagy berendezéssel dolgozol. Akkor hallgasd, ha teljesen biztonságban vagy, és át tudod magad adni ennek az élménynek!

Reggeli Fókusz Meditáció

Hangolódjá rá a napra!


28 napos meditációs sorozatunk célja, hogy a figyelmet a kedvesség, nagyvonalúság és hála érzésére irányítsa. Az egyenként 7 perces rövid fókuszálásokból álló sorozat elemei hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad a negatív behatások ellenére is!

Köszöntünk a FineMinding relaxációs tréningsorozatán!

A FineMinding egy fejlesztési platform, melynek célja, hogy az örömteli élet fogadására nyitott szemléletmódot formáljon. Ennek kulcsa belső működési folyamataink megismerésében, és elménk fejlesztésében rejlik. Ehhez adnak új nézőpontokat és információkat és praktikus tippeket a bejegyzéseink, melyekkel arra inspirálunk, hogy tegyél érdemi lépéseket az önfejlesztés és céljaid megvalósítása felé.

Vezetett meditációinkkal arra törekszünk, hogy közelebb hozzuk számodra a relaxáció élményét, amelynek számos pozitív hatása lehet az életedre.

Az itt található vezetett meditációk kidolgozása során egyaránt gondoltunk a témával ismerkedőkre, és a gyakorló meditálókra is. A hanganyagok egy tréningsorozat részeit képezik, amelyek mindegyike önállóan is megállja a helyét, és haladók számára is megfelelő az elcsendesedésre. A meditációval ismerkedőket pedig végig fogjuk vezetni az úton, melyben lépésről-lépésre haladva fejlesztjük azokat a képességeket, melyek segítségével ők is átélhetik akár az elmélyült relaxáció élményét is!

Szeretettel,
A FineMinding csapata

 

Amikor elhiszed, hogy saját gondolataid mestere vagy, már azzá is váltál.

- Èmile Couè