Reggeli Fókusz Meditációk

Reggeli fókusz meditációk

28 napos meditációs sorozatunk célja, hogy a figyelmet a kedvesség, nagyvonalúság és hála érzésére irányítsa. Az egyenként 7 perces rövid fókuszálásokból álló sorozat elemei hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad a negatív behatások ellenére is!

Azért 28 nap, mert nem csak egy egyszerű élményt szeretnénk adni, hanem hozzájárulni ahhoz, hogy egy olyan szokást formálj, amellyel tartósan behozhatod életedbe a nagyvonalúság és a hála gyakorlásának pozitív hatásait. Ha néhány napon keresztül meghallgatod a meditációkat, már akkor is tapasztalni fogod, hogy elméd könnyebben észreveszi a mindennapokban jelen lévő jó dolgokat. Vidámabbnak, felszabadultabbnak fogod érezni magad.

Ha 28 napon keresztül követed a programot, akkor valósággal átprogramozod az agyadat arra a pozitív szemléletmódra, amellyel igazán örömteli körülményeket teremthetsz magadnak!

A nagyvonalúság, a kedvesség és a hála boldogságfokozó hatásait számos pszichológiai kutatás támasztja alá. Akik rendszeresen fókuszálnak ezekre az érzésekre, nem csak jobban érzik magukat, és könnyebben tudják elengedni a negatív dolgokat, de fejlődik az önértékelésük is. Könnyebben teremtenek kapcsolatokat, ami tovább energikusabbá és motiváltabbá is tesz! Számos érv szól amellett, hogy miért érdemes 4 héten keresztül velünk tartani!

Mielőtt elkezdenéd, néhány hasznos tipp a programhoz:
  1. Haladj fokozatosan! A program hétről-hétre egyre izgalmasabb kihívást kínál azzal, hogy a középpontban álló érzelmek egyre mélyebb szintjeinek megtapasztalására invitál. Ezért fontos, hogy lépésről-lépésre haladj! A meditációk pozitív hatásait bármelyik napon meg lehet tapasztalni, és a hatás sokkal tartósabb, ha fokozatosan haladsz a programban.
  2. Akkor hallgasd, ha biztonságban, teljes mértékben át tudod adni magad az élménynek! Ne hallgasd a felvételeket, gépjármű vezetése, vagy bármilyen gép üzemeltetése közben.
  3. Használj fülhallgatót, így érhető el a legjobb élmény!
  4. Légy eltökélt abban, hogy rászánod az időt! Reggelenként hét perc igazán nem sok azért, hogy egy olyan szokást építs, amely hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottabbnak, és boldogabbnak érezd magad. Ráadásul könnyebben is fogod venni az akadályokat, szóval határozd el, hogy velünk tartasz, hidd el, megéri!