Rólunk

Miért?

Az élet folyamatosan változik, változnak külső körülményeink, és velük változunk mi is. Járjuk az utunkat, és ezen az utazáson vannak könnyebb, és nehezebb szakaszok is. Az élet teljességéhez hozzátartozik, hogy vannak, vagy lesznek problémáink. És nem mindegy, hogy hogyan fogadjuk és kezeljük ezeket. Problémamegoldó képességünk annál inkább próbára van téve, minél gyorsabbnak érezzük a tempót, minél több szerepben szeretnénk jól teljesíteni.

A hétköznapok rohanó tempója és komplexitása miatt sokan azt érezzük, hogy egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelnünk. Egyszerre építeni sikeres karriert, fenntartani boldog párkapcsolatot, megértő és odafigyelő szülőként működni, stabil pénzügyi körülményeket teremteni, önmegvalósítani, élményeket gyűjteni, mindeközben fittnek és egészségesnek és vonzónak maradni nem egyszerű feladat. Olyannyira nem, hogy sokan közben elfelejtjük élvezni azt, ahová már eljutottunk.

Nem tudunk örülni igazán annak, amink van. Vannak pillanataink, de jóval gyakrabban érezzük magunkat bizonytalannak, feszültnek, vagy elégedetlennek. Pedig célokat megvalósítani és sikereket elérni jóval hatékonyabban tud az, aki közben jól is érzi magát. A jó érzések energiát adnak a fejlődéshez és a változáshoz, és erőt azoknak a helyzeteknek a fogadásához, amelyeken adott pillanatban nem áll hatalmunkban változtatni.

Amire energiát fordítasz abban fejlődni fogsz!

A FineMinding célja, hogy az örömteli élet fogadására nyitott és rugalmas szemléletet formáljon. Ennek kulcsa a belső működési folyamataink megismerésében, és elménk fejlesztésében rejlik. Az elme fejlesztése lehetőséget ad arra, hogy kezedbe vedd az irányítást, és olyan életet élj, amelyben tartósan jelen van a biztonság, elégedettség és a szeretet érzése. Ebben az állapotban több energiánk jut arra is, hogy jobban figyeljünk a kapcsolatainkra. Építsünk együtt egy olyan jövőt, amelyben alap érték a tanulás, az elfogadás és az együttműködés.


A FineMinding célja, hogy az örömteli élet fogadására nyitott és rugalmas szemléletet formáljon. Ennek kulcsa a belső működési folyamataink megismerésében, és elménk fejlesztésében rejlik.

Hogyan?

Azzal, hogy itt vagy, és ezt az oldalt olvasod, már meg is tettél egy apró lépést! Gratulálok, csak így tovább!

A FineMinding könnyed és játékos módon, színes mozaikdarabkákat villant fel, amelyek mindegyike valamilyen módon hozzájárul a fejlődésedhez. Hogy egészen pontosan hogyan és mikor, az már rajtad múlik.

Bízunk az intuícióban és az elme erejében. Hiszünk abban, hogy mindent, amire szükséged van, megkapod a megfelelő időben és a megfelelő helyen. Hiszünk a sokszínűségben és a különbözőségben. Minden ember egyszeri és megismételhetetlen. Mindenki a saját útját járja. Mindenkiben más fényeket gyújt a siker, az elégedettség és az öröm alkotó energiája. Az összkép pedig színes, vonzó, és inspiráló.


A FineMinding egy fejlesztési platform, amelynek rendszeres látogatásával finom apró részletekben:

  • olyan tartalmakat fogsz találni, amelyek új nézőpontokat kínálnak, és arra buzdítanak, hogy merj máshogyan gondolkodni;
  • érdekes ismereteket szerezhetsz az elme működésével kapcsolatosan, amelyek segítségével jobban megismerheted saját belső gondolatvilágodat;
  • praktikus tippeket kaphatsz, amelyek arra inspirálnak, hogy vedd kezedbe az irányítást, és tegyél érdemi lépéseket céljaid megvalósítása érdekében.
 

A jó érzések energiát adnak a fejlődéshez és a változáshoz, és erőt azoknak a helyzeteknek a fogadásához, amelyeken adott pillanatban nem áll hatalmunkban változtatni.

 

Rólam és a blogról

Kamarási Tamás vagyok, a FineMinding alapítója. A blogot jelenleg egyedül írom azok alapján az impulzusok alapján, amelyek engem érnek. Ennek megfelelően természetesen az írások szubjektív véleményt képviselnek, nem tükrözik a munkáltatóm, vagy bármely más szervezet álláspontját. Egészen biztosan fogsz találni olyan megközelítéseket, amelyekkel nem értesz egyet, vagy nem találod megalapozottnak, esetleg pontatlanok. Törekszem arra, hogy az itt megjelenő témákat kutatások eredményeivel is alátámasszam, ugyanakkor célom, hogy mindez könnyen érthető és feldolgozható legyen. Gyakran élek ezért az egyszerűsítés lehetőségével. Fenntartom magamnak a tévedés lehetőségét is, és elfogadom, hogy nem tudok mindent. Megelégszem azzal, hogy egy elég jó látókör szélesítő blogot tudjak létrehozni, amely teret ad a kísérletezésnek, és az új ötletek felfedezésének.

Kompetencia fejlesztő trénerként, gyakorló vezetőként és nem utolsó sorban többgyermekes apaként hosszú évek óta foglalkozom fejlesztéssel és szemlélet formálással egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Mindenben, amit és ahogyan itt találsz, benne vannak azok az emberek is, akiktől sokat tanultam, és tanulok ma is, magamról és az életről. Ez pedig szerencsére egy nagyon népes és aktív alkotó közeg, mindnyájuknak nagyon köszönöm, hogy a FineMinding koncepció megjelenhetett.