Kamarási Tamás

A FineMinding módszer alapítója

A FineMinding önfejlesztési módszer megalkotója, aki kompetencia fejlesztő trénerként, gyakorló vezetőként és nem utolsó sorban többgyermekes apaként hosszú évek óta foglalkozik fejlesztéssel és szemléletformálással egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Küldetése, hogy minél több emberrel megismertesse a tudatos jelenlét módszerét, így létrehozva egy tudatos és nyitott közösséget, amelynek alapja az elfogadás és együttműködés.

A FineMinding blogról:

“Mindenben, amit és ahogyan itt találsz,

benne vannak azok az emberek is,

akiktől sokat tanultam,

és tanulok ma is, magamról és az életről.”

“Az oldalon olvasható tartalmaim azok alapján az impulzusok alapján írom, amelyek engem érnek. Ennek megfelelően természetesen az írások szubjektív véleményt képviselnek, nem tükrözik a munkáltatóm, vagy bármely más szervezet álláspontját. Egészen biztosan fogsz találni olyan megközelítéseket, amelyekkel nem értesz egyet, vagy nem találod megalapozottnak, esetleg pontatlanok. Törekszem arra, hogy az itt megjelenő témákat kutatások eredményeivel is alátámasszam, ugyanakkor célom, hogy mindez könnyen érthető és feldolgozható legyen.”

Csíkszentmihályi Mihály

“Gyakran élek ezért az egyszerűsítés lehetőségével. Fenntartom magamnak a tévedés lehetőségét is, és elfogadom, hogy nem tudok mindent. Megelégszem azzal, hogy egy elég jó látókör szélesítő blogot tudjak létrehozni, amely teret ad a kísérletezésnek, és az új ötletek felfedezésének.

Mindenben, amit és ahogyan itt találsz, benne vannak azok az emberek is, akiktől sokat tanultam, és tanulok ma is, magamról és az életről. Ez pedig szerencsére egy nagyon népes és aktív alkotó közeg, mindnyájuknak nagyon köszönöm, hogy a FineMinding koncepció megjelenhetett.”

Kérdésed van? Írj nekem!

Kérdésed lenne valamelyik szolgáltatással kapcsolatban? Elmondanád véleményed valamelyik témával kapcsolatban? Írj nekem, szívesen válaszolok! Az emaileket személyesen olvasom és amint tudok, reagálok is rájuk.

Kapcsolatfelvétel