FineMinding - egyedülálló önfejlesztési módszer, amely ötvözi a tudatos jelenlét, az agykutatás és a pozitív pszichológia eredményeit

A FineMinding egy fejlesztési platform. Eszközöket kínálunk ahhoz, hogy olyan képességeket alakíts ki, melyekkel könnyebben veheted a kihívásokat. Nem kínálunk minden problémára alkalmazható univerzális megoldást. Tiszteletben tartjuk, hogy minden ember a maga egyedi módján szemléli a világot, ezért minden nehézség, minden élethelyzet egyedi megoldást igényel. Opportunista módon csak azokat az eszközöket válogatjuk ki és tesszük elérhetővé, amelyek tudományos keretek között is megállják a helyüket, és amelyekről meggyőződtünk, hogy tényleg működnek.

A FineMinding ezért úgy működik, mint egy puzzle, melynek darabjait a számos önfejlesztési módszer, technika, stratégia jelenti. Az érdekes, színes, izgalmas darabokból mindenki saját maga rakja össze azt az egyedi alkotást, fejleszt elmebeli képességeket, dolgoz ki megküzdési stratégiákat, amelyekkel kezébe vehet az irányítást élete alakulása felett.

A FineMinding titka abban rejlik, hogy 4 lépésből álló megoldó kulcsot ad a fejlesztési és problémamegoldás folyamathoz. Mindezt úgy képzeld el, mintha az ezerdarabos puzzle összeállításához kapnál egy jól követhető összeállítási útmutatót. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy élvezd a játékot, próbáld összeilleszteni azokat a színes darabokat, amelyek megtetszettek vagy felkeltették az érdeklődésedet. Nézz a problémáidra más szemszögből, használd az intuícióidat, az elméd kreatív részét, próbálj ki szokatlan gondolatokat, hogy a végén összeálljon egy egyedi műalkotás, amelynek a Boldog élet címet adhatod.

Négy egyszerű lépésben közelebb kerülhetsz a problémáid megoldásához.

1

Áss a problémáid mélyére és világíts be oda is, ahova még soha!
2

Ébreszd fel a változás iránti kíváncsiságod! keretezd át a fejlődésed gátló helyzeteket!
3

Engedd el az önmagadról alkotott téves meggyőződéseid!
4

Gyakorold a figyelem fenntartását és váltsd valóra, amit elterveztél!

Lépj az önfejlesztés útjára és fejleszd kompetenciáidat!

Az egymásra épülő 4 pillérrel többek között az alábbi kompetenciákat fejlesztheted: 

1

Önismeret

2

Együttérzés, elfogadás

3

Kreativitás

4

Emocionális intelligencia

5

Perspektívaváltás

6

Tanulási képesség

7

Figyelem fenntartási képesség, koncentráció

8

Intuíció, belátás képessége

9

Kapcsolatteremtés képessége

10

Bizonytalanság kezelése

11

Felelősségvállalás

12

Szélsőségektől mentes gondolkodás

Kezdd meg az ingyenes Starter csomagod!

Tedd meg az első lépést az önfejlesztés útján! Ha szeretnéd megkapni ingyenes Starter csomagod, akkor csak add meg neved, email címed és már küldjük is!

Kérem a Starter csomagot