A FineMinding a tudatos jelenlét, a pozitív pszichológia és az agykutatás eredményeit ötvöző fejlesztési platform, amely egyedülálló és innovatív módon támogatja az önismeret elmélyítését, és olyan képességek, belső erőforrások fejlesztését, melyekkel jobb körülményeket teremthetsz magadnak.

Tudatosság, nézőpontváltás, megküzdési stratégiák és elengedés

– fejlesztési programunkkal könnyebben veheted a kihívásokat

A FineMinding célja a szemléletformálás és az elme fejlesztése: nemcsak hatékony problémamegoldó eszközöket ismerhetsz meg, hanem új nézőpontokat és lehetőségeket mutatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a problémáidra minél több nézőpontból és intuitív, kreatív szemszögből tekinthess, ezáltal hasznos eszközöket kaphass ezek megoldására. Olyan elmebeli képességek fejlesztésében támogatunk, melyek közelebb visznek jobbik énedhez. Az élet minden területén érezhető pozitív változásokat érhetsz el: eredményesebb, sikeresebb, tudatosabb és megértőbb lehetsz.

A FineMinding 4 lépésből álló problémamegoldó kulcsa

E zerféle kihívással, problémával szembesülhetünk életünk során, melyek megoldásához az eszközök végtelen tárháza áll rendelkezésünkre. Minden élethelyzet és minden probléma egyedi, ezért mindenkinek meg kell találnia, vagy még inkább kifejlesztenie a számára legtesthezállóbb egyedi megküzdési stratégiát. Ez azt is jelenti, hogy univerzális eszközt nem adhatunk a kezedbe, de ez nem is baj, mert a titok a megoldás lépéseiben rejlik!

A kulcs a használati útmutató! Mindenki, aki a FineMinding módszertanát választja, egy fejlesztési folyamaton megy végig, amelynek négy fő állomása, pillére van, amelyek egymásra épülve segítenek végig az egyéni fejlődés útján. Az egymáshoz kapcsolódó pillérek olyanok, akárcsak egy ház egyes emeletei: amellett, hogy mindegyiknek megvan a maga helye és funkciója, mégis csak együtt, egyben alkotnak egy egészet.

Ismerd meg az elméd!

Ahhoz, hogy bármilyen problémával jobban meg tudj küzdeni, jó ha megérted annak okait. Térképezd fel azokat a korlátozó hiedelmeket, ösztönös, tudattalan gondolati sémákat, amelyek elakadást, stresszt, frusztrációt okoznak!

Válts perspektívát!

A problémamegoldás sokszor perspektívaváltással kezdődik. Engedj a kíváncsiságnak, játssz el újszerű gondolatokkal, próbálj ki szokatlan, meglepő eszközöket, megközelítéseket!

Engedd el!

A fejlődés nem feltétlenül új tudás megszerzését jelenti. Sokszor elég az is, ha letesszük azokat a terheket, amelyeket hátráltatnak a haladásban. Az elengedés az, ha képesek vagyunk szakítani romboló gondolatainkkal befejezzük saját magunk bírálatát és felhagyunk az önostorozással.

Valósítsd meg!

Határozd meg a céljaidat, dolgozz ki megvalósítási stratégiákat, tűzd ki a mérföldköveket, és alkalmazd a mindennapokban a gyakorlati lépéseket!

A FineMinding megalkotói

K amarási Tamás a FineMinding fejlesztési platform alapítója: kompetencia fejlesztő trénerként, gyakorló felsővezetőként és nem utolsó sorban többgyermekes apaként hosszú évek óta foglalkozom fejlesztéssel és szemléletformálással egyéni és szervezeti szinten egyaránt. 

Küldetésem egy olyan innovatív önfejlesztési platformot létrehozása, amely minél több ember számára lehetőségeket kínál az örömteli, sikeres élet feltételeinek megteremtéséhez. Mindezt erőfeszítésektől mentesen, a tanulásnak egy igazán újszerű szerethető módját kínálva. 

Küldetésem egy olyan innovatív önfejlesztési platformot létrehozása, amely minél több ember számára lehetőségeket kínál az örömteli, sikeres élet feltételeinek megteremtéséhez. Mindezt erőfeszítésektől mentesen, a tanulásnak egy igazán újszerű szerethető módját kínálva.